2024-04-13: Lettele – OBW (hoofdklasse)

Verslag Lettele

De allerlaatste van dit seizoen en ook nog thuis, dat voelt toch wel als een klein cadeautje. Toch was de laatste op papier zeker geen twee vingers in de neus. De kersverse kampioen stond op het programma en de vorige keer in Zevenaar verliep die wedstrijd dan ook alles behalve vlekkeloos (39-26). Maar goed nieuwe ronde nieuwe kansen! We gingen dan ook met een flinke bak aan voorbereiding, tassen vol cadeaus en zwaar gemotiveerd om de kampioen het heeeel lastig te maken, aan de slag.

En zo begon de wedstrijd. We mochten op lopen met de fantastische pupillen van de C, E en F en als dat ons nog niet genoeg energie gaf dan was het wel die tribune die echt bommetje vol zat, alweer. We begonnen ijzersterk, eigenlijk iets wat we 60 minuten hebben laten zien. Maar goed OBW zou de kampioen niet zijn als ze niet een beetje tegengas konden geven, dus de stand ging gelijk op. De hele eerste helft bleef het gelijk op gaan, met goals van onder andere Marjolein in de rebound, Amber van de rechterhoek en rechteropbouw en penals van Anouk gingen wij met 12-13 de rust in. 1 punt verschil. Dat was de vorige wedstrijd ook zo, dus we waren er nog niet. Maar wat gingen we goed.

De tweede helft bleef spannend. We bleven scherp en hadden geen inkak moment zoals we die wel vaker kennen. Zelfs in ondertal bleven we scoren. Kim kreeg het op de heupen en stond ineens op elke plek waar de bal kwam, ze vlogen er in vanaf de linkerhoek, maar ook bij de rebounds was ze er als de kippen bij. Wij bleven scoren en wij bleven scherp en fel verdedigen. Op een gegeven moment kregen we het door, het kon echt! En met de steun van het publiek, hebben we hem over de streep getrokken. Een eindstand van 32-29. Wij winnen van de kampioen, en wij zijn enorm trots op de pot die we als team hebben neergezet. Iets met, het beste voor het laatst bewaren.

Dan sluiten we hem af met iets verdrietigs… We mogen Fien en Gert nog een jaar houden; en daar zijn we heeeel blij mee. Maar we nemen afscheid van Anouk. Anouk handbalt sinds 2003 bij HV Lettele en wat Marjo zo leuk zei is dat toen een deel van het team nog niet eens geboren was Maar Anouk we willen je nogmaals enorm bedanken voor alles. Je bent nog steeds top fit en zet je altijd 100% in, iets waar je trots op mag zijn en iets waar wij bewondering voor hebben. We hopen je snel weer (ergens) op het veld te zien, maar ga nu maar eerst genieten van alle rust.

Publiek nogmaals heel erg bedankt

Kim 8, Amber 6, Lenneke 5, Marjolein 4, Jet 4, Anouk 3, Amilia 1, Narelle 1

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina