2024-04-06: KSV – Broekland (2e divisie)

Verslag Broekland

Haaa mensen,

Gisteren was de dag dat we voor de laatste keer dit seizoen (thank god) met de bus naar het westen trokken. Een iets bescheidener busje, maar genoeg plek voor onze 4 trouwe supporters.

Lianne moest helaas geblesseerd afhaken vandaag, maaar gelukkig was daar onze reddende engel Marloes, die dames 2 vanavond verliet voor ons. Marloes, we love you!!!

In de hal zagen we al gauw een oranje legioen en even maakte ons hart een sprongetje. Totdat we beseften dat wij degene waren die in het blauw mochten vandaag. Ksv had flink wat publiek opgetrommeld en dat was te horen ook. Afijn, de wedstrijd begon. Aan de eerste helft maken we liever geen woorden vuil, ruststand: 16-6. Om te janken.

Knoppie om en kijken wat we er nog van kunnen maken. Nou en eerlijk gezegd, ging dat nog best aardig. Het eerste doelpunt is dan nog wel voor KSV, maar daarna hebben we ineens de smaak te pakken. Van 17-6 komen we terug naar 17-12 door onder andere 3 doelpunten van Rowy. Ook Ciska maakt een paar puike reddingen en we krijgen nog wat hoop. Maar het oude gezegde luidt: van hoop kan men niet leven. En wij vanavond ook niet. Maud werkt de 19-14 nog in het netje, maar dan is de koek wel op. KSV scoort er nog een paar en met een 23-14 eindstand stappen we ons busje weer in.

Over het busje gesproken, het was donders gezellig de terugweg (de heenweg ook hoor, maar net iets minder). De keeltjes zijn in ieder geval alvast gesmeerd voor het teamfeest van volgende week. “Jullie kunnen beter zingen dan handballen” klonk het van de supporters. Dit aanschouwen we maar als een compliment.

Supporters + buschauffeur, bedankt dat jullie de hele wedstrijd zijn blijven zitten en excuus voor het lawaai de terugweg.

Graag sluiten we af met de bemoedigende woorden van onze jongste telg Lieke: “Soms moet je dalen hebben om weer een hoogtepunt te bereiken”.

Hoe Lieke als jongste van het stel de meeste wijsheid lijkt te hebben is ons een groot vraagteken. Wie weet komen we er volgende week achter.

Over volgende week gesproken: super saturday!!! We nemen het op tegen E&O 2 met in ons voorprogramma (of zijn wij het naprogramma??) dames 2 en daarna een grandioos teamfeest!!!!

Zin in!!!

Ajuuus!

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina