2024-03-16: Nieuw Heeten – SDOL (hoofdklasse)

Verslag SDOL

De eerste derby is weer gespeeld, met als tegenstander Nieuw Heeten, en deze hebben wij overtuigend gewonnen!!

De eerste 10 minuten liep de wedstrijd nog aardig gelijk op. Ondanks dat we mooie aanvallen speelden scoorden we deze niet altijd en in de dekking gaven we niet genoeg energie. We hadden continu de voorsprong, maar konden pas bij een stand van 4-5 over naar 4-8. In de dekking stonden we beter en daardoor konden we goed gebruik maken van onze snelle tegenaanval, die steeds beter ging lopen. Hierdoor gingen wij rusten met een stand van 7-13!

Er kon nog een tandje bij op en we wilden in de 2e helft erop en dr over, want we konden echt nog meer uitlopen. Na rust waren we direct scherp en liepen we uit naar een stand van 7-16. We bleven goed gebruik maken van onze snelheid, maar liepen soms in de opbouw wel een beetje vast. Toch scoorden we redelijk makkelijk en bleef de dekking goed samenwerken, waardoor we Nieuw Heeten over het algemeen goed onder controle hadden. De laatste tien minuten kregen we de doelpunten wel iets te makkelijk tegen, wat niet helemaal nodig was. Toch mocht dit de pret niet drukken, want al met al gewoon een hele goede overwinning geboekt!! De eindstand was dan ook 16-27!

Publiek, dank voor de komst, en wij hopen jullie volgende week weer in de Achterberg te zien voor opnieuw een spannende derby, ditmaal tegen LHC! Nine & Eline bedankt voor het meedoen!

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina