2024-03-16: Lettele – WHC (hoofdklasse)

Verslag Lettele

Vanavond stond er weer een thuiswedstrijd op het programma en deze keer tegen WHC. De vorige wedstrijd tegen WHC was een zware wedstrijd die we ingingen met een incompleet team. Helaas werden wij toen overlopen waardoor WHC de 2 punten pakte(38-28).

We waren ons bewust van het snelle spel van WHC, maar met een compleet team en versterking van Bianca gingen wij deze wedstrijd positief in.

Op het begin van de wedstrijd leek het gelijk op te gaan. Van 1-1 naar 1-2, van 1-2 naar 2-2, naar uiteindelijk 3-4. Toch ging het mis, want het lukte WHC om 8 keer te scoren, waarvan 3 keer uit de break, terwijl wij maar 1 keer scoorden. Het stond toen 4-12. De tijdstraffen vlogen bij beide teams om de oren, maar dat weer hield ons er niet vam om te scoren. Bianca schoot een aantal mooie ballen in het goal en ook Amber knalde ze er van afstand in. Helaas gaven wij in de dekking veel ruimte weg en kon WHC blijven scoren. We gingen de rust in met een achterstand van 12-21.

De 2e helft gingen we beter van start. De dekking stond stukken beter, doordat we echt als team verdedigden. We scoorden 4x op rij, terwijl WHC de ballen niet in het goal kreeg door prachtige reddingen van Tessa. Door als team te blijven strijden kwamen we steeds dichter bij WHC. In de laatste 4 minuten stonden we nog maar 4 punten achter, 32-36. Gert gaf aan om offensief te gaan verdedigen, dit werd een alles of niets situatie. Helaas viel dit uit naar een niets en werden slordige ballen onderschept door WHC, waardoor ze nog 6x konden scoren. Na hard te hebben gevochten is de einstand helaas 32-42 geworden.

Volgend weekend spelen wij een uitwedstrijd tegen Voorwaarts. Hopelijk zien wij jullie dan in Twello!

Bianca 8, Marjolein 7, Amber 6, Lenneke 6, Anouk 3, Amilia 2

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina