2024-03-10: Actief Klazienaveen – SDOL (hoofdklasse)

Verslag SDOL

Tja… Waar moeten we eens beginnen. Een off-day, niks meer niks minder. Aan de hars lag het niet, we konden elkaar vandaag gewoon niet vinden. Onze dekking stond best prima en daarin hebben we hard gewerkt, maar in de aanval liep het niet. Kansen hebben we wel gehad, maar te veel ballen werden gemist & we hadden veel te veel balverlies.

Na een stand van 12-4 in de rust hebben we ons de 2e helft nog goed herpakt, maar een echte wedstrijd is het nooit geweest. 2 speelsters die uitvielen èn al een blessurebank van 3 man sterk… Het zat er niet in vandaag. Wel zijn we positief gebleven, hield Amy er nog hele mooie ballen uit en hebben we in de dekking echt geknokt en voor elkaar gewerkt. De eindstand was 22-12, al met al een wedstrijd om heel gauw te vergeten.

Volgende week zaterdag staat er een Derby voor de deur tegen Nieuw Heeten! Hier gaan wij weer vol hele goede moed in, want wij willen punten pakken! Wij hopen jullie om 19.00 in de Belte te zien!

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina