2024-03-09: Haarle – Huissen (1e klasse)

Verslag Haarle

De wedstrijd tegen Huissen begon wat stroef. We kwamen op een 0 – 4 achterstand. We hadden wel kansen, maar het was nog niet scherp genoeg. Maar na een paar goals kwamen we op stoom. Het werd 6 – 6, en daarna begon het helemaal te lopen. Mooi uitgespeelde aanvallen, scherpe afstandschoten en slimme passes naar de cirkel. Het was heel mooi om te zien, we liepen uit met voorsprong van 5/6 goals. Tegen het einde van de eerste helft hadden we af en toe pech met ballen die in de verdediging net verkeerd vielen en Huissen benutte die kansen goed. Ook hadden zij een paar schutters die van afstand de ballen erin gooiden. We gingen met een voorsprong van 3 goals te rust in.

Een mooie voorsprong, maar we mochten niet verslappen. Begin tweede helft was nog wat spannend, maar het mooie spel kwam terug. Met schoten strak in de kruising, mooie break outs, 1 op 1 acties en uitgespeelde concepten, hielden we een mooie voorsprong.

Bijna iedereen heeft gescoord, iedereen zat lekker in de wedstrijd, waardoor we mooi door konden wisselen. Dat is altijd fijn.

In de verdediging hebben we nog wat trainingswerk, 28 goals tegen is wat veel. Maar hé als je dan 33 goals maakt, dan moeten we het daar nu niet over hebben.

Het was een hele mooie overwinning. Een echte teamprestatie!

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina