2024-03-09: Broekland – VVW (2e divisie)

Verslag Broekland

Haaa mensen,

Zaterdagavond in ‘t Horsthuis een potje handbal. Het recept voor een leuke avond. Vandaag een aantal extra ingrediënten:
– Een verandering in Mauds kapsel
– Een aantal nieuwe hitjes in de playlist (Broekland 1 op spotify, aanrader).

Beiden werden goed ontvangen.

Goed, de tegenstander voor vandaag was Quintes VVW. Zij mochten vandaag plaatsnemen op de spreekwoordelijke slachtbank. Over banken gesproken: de wisselbank, die lekker gevuld was vandaag. Isabel (telt voor 2) en Lauri waren er weer gezellig bij en dat deed ons goed.

De eerste minuten was het even wennen (0-2), maar we kwamen op gang pakten we een 6-2 voorsprong. We konden ons geliefde spelletje spelen: op snelheid. Zo ging ook Rowy in de break, maar haar armen werden vastgehouden, dus ze belandt head-first op de grond. Tja, Quintes gaf zich niet zomaar over, wat resulteerde in een aantal lompe overtredingen. Gelukkig zagen de scheidsrechters dit ook. Quintes kwam terug tot 8-6. Toen Loisde Lois haar tegenstander het bos in, maar Lois werd in de dekking gelijk teruggeloisd. Hetzelfde gold voor Maud, die na een doelpunt werd teruggemaud door de tegenstander. Volgt u het nog? Ook niet te volgen: het telepathisch vemogen van Lieke en Yara. 13-8. Mooi. Hoewel de aanval soms nog wat olie kon gebruiken, liep de dekking heel gesmeerd en Ciska pikte er wat ballen uit. Ruststand 15-10. Dikke prima.

Tweede helft begon zoals de eerste helft, maar hierna vonden we het wel welletjes geweest. Merel en Yara gooien een paar ballen in het doel: 1-2’tjes, breaks, onderkant lat, lobje. 22-12. De dekking stond weer als een huis: Lianne ervoor, Lynet erachter, Carlien ernaast. Logisch dat er dan geen doorkomen aan is. Als Char dan ook nog wat penals het doel uit kijkt en assists gaat geven is het feest compleet. Lieke nog een paar keer op de brommer. Ook mooi. Na al het harde werken had Lynet even adempauze en nam Rowy het stokje goed over op de midden. Helaas kon haar enkel dit even niet handelen. Ze had het zwaar te verduren vandaag. Lynets adempauze had wel effect en ze knalt de laatste penal erin: 31-19 eindstand.

Publiek bedankt!!! Komende donderdag Bentelo uit. Zin in.

Ajuuus!

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina