2024-01-28: Cirkeltijgers – SDOL (hoofdklasse)

Verslag SDOL

Met 1 puntje op zak gaan wij heel tevreden weer terug naar huis!!

De eerste helft was van onze kant gewoon niet goed. De afspraken die we in de dekking hadden gemaakt pakten niet helemaal uit hoe we wilden, waardoor ook de aanval eigenlijk niet lekker liep. Kansen werden niet genoeg afgewacht en daardoor scoorden we niet, maar de ballen kregen we wel heel snel weer tegen. Dit zorgde ervoor dat we met een stand van 18-10 de rust in gingen.

In de rust bespraken we dat we absoluut niks te verliezen hadden en we met elkaar de positieve sfeer er weer in moesten krijgen. In de aanval kansen afwachten en in de dekking elkaar meer helpen. Toch ging het direct na rust flink mis, want we kregen direct 3 ballen om de oren waardoor de stand naar 21-10 ging. Wel konden we elkaar aanvallend beetje bij beetje beter vinden, we speelden geduldig en maakten heel goed gebruik van de kansen die we kregen. Ook in de dekking maakten we steeds meer stops, waardoor ook onze keepster er steeds meer ballen uithield.

Puntje voor puntje kwamen we steeds dichterbij, maar 10 minuten voor tijd was het gat nog steeds 5 doelpunten. We bleven enorm goed samenwerken, waardoor we dichter en dichterbij kwamen. Met nog 40 seconden op de klok maakten we eindelijk de gelijkmaker en we moesten de dekking nu echt dichthouden. Enorme spanning natuurlijk, maar het lukte ons gelukkig om de dekking dicht te houden, dus eindstand 27-27!!

Een gelijkspel dat echt voelde als een overwinning, in het laatste kwartier 9 doelpunten van ons, tegen maar 2 van de Cirkeltijgers laat wel zien dat we echt tot het gaatje samen zijn blijven knokken. Dik verdiend een puntje eruit gesleept, waar we in de rust alleen maar van konden dromen! Heel goed gemutst zijn wij weer op weg naar Luttenberg, waar deze ‘overwinning’ zeker even goed gevierd gaat worden

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina