2024-01-27: Nieuw Heeten – Heeten (hoofdklasse)

Verslag Heeten

Dit keer mochten we naar nieuw Heeten reizen voor een echte derby! Nieuw Heeten uit blijft altijd weer een spannende want je weet nooit wat ze in petto hebben. Maar we hadden een aantal vaste spelpatronen door besproken zodat we die wisten.

Het was een moeizame wedstrijd, waar we lastig tot scoren kwamen. Tot 5-5 ging het gelijk op maar hadden we al twee hele kaarten te pakken. Toch konden we daarna het verschil maken. De laatste 10 minuten stond onze verdediging als een huis en gingen met een aantal doelpunten verschil in ons voordeel de rust in.

Na rust startte wat rommelig. Aanvallen liepen niet lekker, te gehaast of werden afgefloten. Dat laatste was ook het publiek niet altijd mee eens dus veel verbaasde gezichten. Maar Linda mochten het bezuren met een twee minuten tijdstraf. Toch een primeur voor haar eerste twee minuten in haar trainerschap. Echter kwam de voorsprong niet meer in gevaar. Eindstand 23-27. Niet de mooiste wedstrijd maar de twee punten zijn weer binnen

In het bijzonder de laatste wedstrijd van dit seizoen voor Eva. Zij gaat ons een halfjaar verlaten; voor een tijd op Malta! We gaan je missen!

Sille en Amy dankjewel voor het meedoen. Wij gaan ons voorbereiden voor de wedstrijd tegen DOS. As zaterdag zullen om 19;00 uur in Heeten spelen. Komen jullie ons aanmoedigen?

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina