2024-01-27: Haarle – HCL (1e klasse)

Verslag Haarle

Belangrijke punten blijven in Haarle na winst op HCL

We begonnen de wedstrijd goed met twee snelle breaks,  maar daarna moesten we in de wedstrijd komen en liepen we achter HCL aan. We hadden met name moeite met hun linkerhoek en cirkel. Na een belangrijke saven van Lisanne op een penal en daarna de score van ons werd het 8-7. Eindelijk de voorsprong en die hebben we hierna de hele wedstrijd behouden. We gingen de rust in met 13-10.

Het begin van de tweede helft begonnen we weer met een paar goede breaks. Bij een 16-12 voorsprong had Ellen twee belangrijke saves en daardoor hielden we een veilige voorsprong. We gingen door met scoren, hadden het aanvalsspel van HCL onder controle en speelden het netjes uit naar een 28-20 winst.

Vandaag hebben we mooie acties laten zien. Breaks en penals werden allemaal benut en verdedigend stonden we (zeker de tweede helft) heel goed. Mooi om te zien is het vertrouwen binnen de groep. Als we blijven doen waar we goed in zijn, dan kunnen we van iedereen in deze competitie winnen. We blijven rustig wanneer het een beetje spannend wordt en weten altijd het gaatje te vinden om te blijven scoren.

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina