2024-01-27: Broekland – Stevo (2e divisie)

Verslag Broekland

Haaa mensen,

Deze week namen we het op tegen Stevo dames 1. De vorige wedstrijd was van onze kant niet om aan te gluren, dus we waren erop gebrand om de punten dit keer wel te pakken. Zo ook Merel, die had haar kanonnen geladen deze week. Goed, over kanonnen gesproken, Isabel was er dit keer weer bij. Waarschijnlijk wel voor de laatste keer voordat ze met zwangerschapsverlof gaat. Ook Lauri en Sharon waren erbij, dus de bank was goed gevuld, ondanks dat Lisanne er niet was.

Tot zover de huishoudelijke mededelingen, door naar de wedstrijd. De start was niet vlekkeloos: de tijd stond niet aan. De wedstrijdtafel nam even de tijd om de tijd in te starten en we konden beginnen. Over tijd gesproken, binnen 20 seconden lag onze eerste bal al in het netje door Lieke en de tweede volgde snel door Merel. 2-0 voorsprong. Lekker zeg. Zo bleven we lekker door handballen. De dekking stond goed, Ciska erachter die lekker de breaks kon aanspelen. Zo stond het 9-7. Even rustig op gang komen, totdat we los gingen: Lynet, Lianne, Rowy (3x), Yara en Carlien: 16-7. Hoppa! Lieke en Yara kregen het in hun bol en probeerden hun kunstje van vorige week met die vlieger te herhalen, maar helaas werd Lieke met beide benen op de grond gehouden door de dekking van Stevo. Penalty, raak. Ruststand 18-10.

U raadt het al: de thee smaakte heerlijk!

De tweede helft bleven we stug doorhandballen. Enkele mooie breaks van onze hoeken en cirkels, Maud stuurde iedereen het bos in, Lynet deed dit ook en Carlien en Lois van afstand. De dekking stond iets minder, maar dat mocht de pret niet drukken, want Char stond gewoon heerlijk te keepen. 35-29 eindstand. Iedereen gescoord, 2 punten, 3 plekken gestegen op de ranglijst. Prima zaterdag zo.

Volgende week mogen we op zondag naar Hengeloooo tegen Olympia. Support = welkom!!

Ajuuuus

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina