2024-01-14: DOS – SDOL (hoofdklasse)

Verslag SDOL

Wij hebben goed nieuws, want de puntjes gaan, een tikkeltje onverwachts, mee naar Luttenberg!!

Hars is niet onze beste vriend, dat was wel aan de uitslag tegen SVBO te zien. De voorbereiding voor deze wedstrijd was dan ook aanzienlijk beter, want dat ging ons absoluuuut niet nog een keer gebeuren. Potje hars en oude ballen opgetrommeld, taart van Jacqueline (ze is jarig vandaag) achter de kiezen, en op onze favoriete dag van de week op Emmer Compascuum an!

Voor de wedstrijd waren we al heel erg scherp, en eenmaal gewend aan de ballen ging het bij ons steeds beter lopen. Na een achterstand van 4-1 kregen wij de afstandsschoten van D.O.S. beter onder controle en kwamen wij zelf ook door onder andere goed samenspel met de cirkel weer terug tot 4-3. De dekking bleef goed staan en we bleven de hele tijd bij, totdat we 10 minuten voor rust eindelijk gelijk kwamen, 12-12. Stug doorgoan is wat we moesten, en dat deden we, want we dwongen de voorsprong af en gingen de rust in met een stand van 13-15 in ons voordeel!

In de rust al ontlaaading, niet verwacht, zo doorgaan en er kon zelfs nog een tandje bij op. Meer gebruik maken van onze snelheid is wat we moesten, en dat hebben we gedaan! De breaks liepen goed, Amy hield de ballen eruit, we konden de voorsprong uitbouwen. Op een klein dipje na waarbij we D.O.S. terug lieten komen tot 20-22 liep de tweede helft heel goed, waardoor we 10 seconden voor tijd een voorsprong hadden van 29-26. Helaas eindigde de wedstrijd met een domper, door een ongelukkige botsing kwam een speelster van D.O.S. naar ten val. Met nog 10 seconden op de klok werd de wedstrijd stilgelegd en afgefloten. Wij hopen dat het goed met haar gaat, namens ons heel erg veel beterschap en sterkte gewenst!

T was weer een echte teamprestatie, taart & chippies van Jacqie, Helma’s energie op de bank, wij in het veld en niet te vergeten Essie die van alle markten thuis was (schrijven, tapen, ijskoffer, filmen, pleisters, bidons, om maar even wat te noemen). Al met al een hele leuke wedstrijd die we natuurlijk nog even samen afsluiten in de kantine!

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina