2023-12-10: Actief Klazienaveen – Heeten (hoofdklasse)

Verslag Heeten

Weer stond er een verre zondagswedstrijd op het progamma. Voor ons een nieuwe tegenstander waar we nog nooit tegen gespeeld hebben. Gezien de stand mochten we er vanuit gaan dat we het ons zelf niet moeilijk hoefde te maken. Maar dat zegt natuurlijk niet alles. Om 13:10 werd er aangefloten HV Actief – Heeten kon van start gaan.

Weer begonnen we een beetje moeizaam. Ook al had Linda van te voren gezegd dat we niet teveel moesten opzoeken, deden we dit toch. Hierdoor werd het lastig om de kansen goed af te ronden. Echter stond de dekking wel echt als een huis. Door samen hard te vechten konden we het de meiden van HV actief lastig maken. Een mooi rebound met loopje zorgde voor een score van 7-12. We konden de rust is gaan met 10-16 in het voordeel van ons.

Vooral de aanval nog iets scherper neerzetten en gewoon door blijven gaan. Dit lukte, met mooi breaks van o.a. Kelly. Hierdoor konden we verder uitlopen naar 14-24. Echter konden we deze vorm niet vast houden en kon Actief toch weer een beetje bijkomen. Echter is de winst nooit in gevaar geweest. De punten gingen mee naar Heeten met een einduitslag van 22-28.

Lindy en Indy, dankjewel voor het meedoen, want helaas is onze blessurebank de afgelopen weken wat gegroeid. Echter blijven we met elkaar vechten. Volgende week een spannende wedstrijd op het programma. SDOL verwelkomen we voor een echte derby. Om 20:15 uur zal er aan worden gevlochten dus we zien jullie graag in de sporthal in Heeten. Komen jullie ons aanmoedigen?

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina