2023-12-02: Overwetering – Actief Klazienaveen (hoofdklasse)

Verslag Overwetering

Opstarten als een diesel

Net als vaker dit seizoen hadden we gisteravond weer de verdediging van een benzinemotor en de aanval van een dieselmotor in de eerste minuten van de wedstrijd. Daar waar de dekking gelijk behoorlijk stond misten we de ene na de andere ‘kans’ in de aanval. ‘Kans’ staat tussen aanhalingstekens, omdat we nog niet de juiste momenten gebruikten om tot scoren te komen. Te diep in de hoek, te dicht op de dekking, waardoor we vooral naast gooiden, of de lat en keepster op onze weg vonden. 1-6 achter was dan ook een terechte stand. We mochten wederom in de achtervolging. Door een omzetting in de dekking gingen we van een benzinemotor naar een Tesla en konden we meer druk zetten op de aanval van Actief. Dit leidde tot fouten bij hen en voor ons kans om vanuit de omschakeling met meer snelheid aan te vallen. We trokken de stand snel weer bij naar 8-8 en gingen de rust in met een 11-9 voorsprong. We baalden dat we weer slordig startten, maar waren tevreden over het rechttrekken van de stand. We wisten wat me moesten doen om Actief te verslaan.

Gelijk na rust misten we 2 kansen en wist Actief nog 1x terug te komen tot 11-11. Daarna ging t gas erop en stond de dekking als een huis. Pas bij 17-11 wist Actief het net weer te vinden. We bouwden onze voorsprong nog uit tot 9 doelpunten voorsprong. Halverwege de tweede helft gingen onze gasten over op een offensievere dekking. Dit was even wennen en ze kwamen weer wat dichterbij. Toen we daar de oplossing voor gevonden hadden, wisten we weer een aantal keren te scoren en was de winst binnen. Wederom een mooie teamprestatie!

Doelpunten: Shana 7, Fenna 6, Romee 2, Iris ten Broeke 2, Moniek 1, Noa 1, Emy 2, Rowy 4, Rianne 1, Lieke 1, Iris Steerneman -.

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina