2023-11-26: Broekland 2 – Swift’64 (2e klasse)

Verslag Broekland 2

Lieve supporters,

Het was weer een innoverende zondag en zoals altijd hoort daar een innoverend wedstrijdverslag bij. Inmiddels zitten wij nog bij te komen van deze wedstrijd, maar we zullen jullie even meenemen naar een uur geleden.

Voor het eerst in de geschiedenis, heeft ons Karlijn voor het eerst de wedstrijd afgetrapt. Of nee, gegooid. Prachtig Karlijn (ik moest dit van Karlijn in het verslag zetten). Swift had ‘m al wel iets eerder in het netje liggen, dus was het nu 1-1. Daarna was Anouk aan de beurt en daarna Milou en daarna Marloes en toen nog Lois en Lynn en Yara en Lieke. Dit was niet te volgen, dus even in het kort: 11-8 na de eerste helft!

We stonden super in de verdediging en in de aanval stonden zij juist offensief waardoor er toch wel wat gaatjes kwamen. Zo ging het de eerste helft. En toen kwam de gevreesde tweede helft… een marteling aan beide kanten. Er wordt niet gestraft, er kwam niet eens een kaartje vanaf. Ja wel eentje, maar je raad het nooit. Die was voor ons Juuls. Foei. Zo zei scheids aan het eind van de wedstrijd nog: ‘Één gele kaart, ik hou d’r wel van.’ Hier dachten wij toch anders over.

Ik zal er niet te lang op doorborduren, maar het was een frustrerende tweede helft zoals je al las. Het ging van 11-8 naar 11-10 en toen kwam Yara met de twee inhalende puntjes: 13-10. Wat bijzonder was, want het liefst had de scheids deze beide afgekeurd… Tot nu toe nog best lekker, maar ja. Aan al het goeds komt een eind: gedverdemme 14-15?! Nou goed, Milou, Lois en Yara (en de rest) hebben nog even hun best gedaan. Maar dit mocht niet baten. Waar we eerst met drie punten voor stonden, stonden we ineens met drie punten achter. Eindstand: 17-20

In de kleedkamer kwamen sommigen er achter dat de tegenstander met blauwe shirtjes deze blauwe kleur heeft achtergelaten op hun armen/ benen. Auw. Maar Swift, niet getreurd. De volgende keer komen we met de Ufo (en een andere scheidsrechter) jullie kant op. Mooi zilver is niet lelijk.

We mochten nog genieten van een heerlijk drankje op Mirjam’s kosten, vanwege haar verjaardag!

Volgende week weer… nieuwe kansen: zondag 3 december om 14:05 in Huissen tegen hun dames 2. Tsjuuus!

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina