2023-11-25: SDOL – Nieuw Heeten (hoofdklasse)

Verslag SDOL

De wedstrijden tegen Nieuw Heeten zijn altijd spannend en gisteren was daarop geen uitzondering! Het was een wedstrijd met alles erop en eraan. Snelle aanvallen, goede afstandsschoten, saves van de keepers, maar ook soms te veel slordigheden.

We begonnen de wedstrijd een beetje moeizaam, Nieuw Heeten kon te makkelijk scoren. We bleven continu goed bij, dan stonden wij een doelpuntje voor, dan weer zij. Spanneeend!! Naar de rust toe kwamen wij steeds meer op stoom en konden we meer aanvallen van Nieuw Heeten stoppen. We hadden hun afstandsschoten goed onder controle, waardoor zij het steeds meer van het passeren moesten hebben. Daardoor wisten wij een achterstand van 7-9 om te buiten naar een voorsprong van 14-9, wat de ruststand was!

Na rust waren we allemaal dondersgoed gemutst om die stijgende lijn door te zetten. We bleven voor elkaar werken en hoewel we soms toch nog iets te makkelijk de doelpunten tegen kregen ging onze snelle tegenaanval steeds beter lopen waardoor onze voorsprong in stand bleef. Over het algemeen stonden we als team te verdedigen en aanvallend maakten we de kansen goed en geduldig af. Dat resulteerde in een dik verdiende uitslag van 29-20!

Belangrijke puntjes, want zo houden we aansluiting op de top 3 èn gaan we over Nieuw Heeten heen! Na een heerlijke traktatie van Sint Sara in onze schoenen na de wedstrijd kon onze avond natuurlijk echt niet meer stuk! Sara, super bedankt!!

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina