2023-10-18: SDOL – Cirkeltijgers (hoofdklasse)

Verslag SDOL

We hadden een doordeweeks potje voor de boeg vandaag! De tegenstander was Cirkeltijgers Dames 1, een ploeg waar wij t altijd moeilijk mee hebben. De afgelopen 2 seizoenen wisten we ze thuis vaak goed tegenstand te bieden en te winnen, maar waren ze ons in Groningen vaak te sterk. We wisten dan ook dat we t potje vandaag flink aan de bak zouden moesten om de punten in Luttenberg te houden.

Vooraf hadden we nog heel veel goede moed en dat was de eerste 10/15minuten ook te zien! Ondanks dat we wel steeds achter stonden bleven we bij tot aan 9-10. Daarna konden we onze draai eigenlijk niet meer echt vinden. We kregen de doelpunten soms iets te makkelijk tegen en aanvallend waren we slordig en daarbij hadden we veel te veel kansen nodig om te scoren. Daardoor kregen we het laatste gedeelte van de eerste helft de doelpunten zo om de horen. We gingen de kleedkamer in met een stand van 12-17.

In de kleedkamer bespraken we dat vooral de dekking beter moest en we de kansen moesten afmaken. Dat lukte wel de 2e helft, maar na een stand van 17-21 konden we toch niet meer bijblijven. De cirkeltijgers had vandaag veeeel meer variatie in hun aanvalsspel wat bij ons eigenlijk mistte. Ze speelden leuk handbal met beweeglijke en ook individueel goede spelers en daarom waren zij vandaag de betere partij. We sluiten de wedstrijd af met een stand van 21-34, niet heeeelemaal het beeld van de wedstrijd, maargoed, we hebben de koppies niet laten hangen en gaan de volgende wedstrijd gewoon weer alles geven om uit tegen VAKO de 29e wel te winnen! Noa en Ayla, weer super bedankt voor t meedoen!

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina