2023-04-15: SDOL – HVZ-Vivendi (hoofdklasse)

Verslag SDOL

JAAAAHAHA! Dat was hem dan! De laatste wedstrijd van het seizoen! En die hebben wij met een mooie winst weten af te sluiten! Met 34-27 hebben wij de puntjes in het O, O, O zo mooie luttenberg weten te houden!

Laten we eerst onze Floor even in het zonnetje zetten, onze trouwe speelster die al wel 11 jaar in DS1 speelt, heeft haar laatste wedstrijd gespeeld. Onze topper, die snelheid, fanatisme en wat een fijne meid. Natuurlijk een mooie publiekswissel voor haar, een mooie bos bloemen en heerlijk shotjes voor ons🤭 SORRY RUUD!

Floor, nog 1 keer voor het laatst; bedankt voor de vele jaren, jouw betrokkenheid en gezelligheid! Wat gaan we je missen ❤️

En dan nu kort even de wedstrijd; snelheid, stug maar door een mooie verdediging hebben we flink wat breakjes kunnen lopen. Het was ergens wel een beetje een “saaie” en vooral “stugge” wedstrijd. Maar juist dan, juist dan.. hebben we daar toch onze supporters, ze zijn er elke x weer. We kunnen ze niet genoeg bedanken en vertellen hoe zeer wij het waarderen dat jullie er elke x weer zijn!💙🤍💙🤍

Dan ook nog onze pupil Benthe. Ze had het gewoon goed he? Dat wij de winst gingen pakken! Benthe, zonder dat eerste puntje van jou was dit ons niet gelukt! Bedankt dat je er was! 😁

En natuurlijk niet te vergeten was ook vandaag onze hoofdsponsor BESTEN 🚗 aanwezig. Onze trouwe supporters. Van sponseren, …… tot rondjes in de kantine. Na 4 jaar zit het erop; BEDANKT BEDANKT EN NOG EENS BEDANKT!

Oke, genoeg geluld, wulle heb dorst!! Drankje met de supporters in de kantine, shotje & champi van Floor, een drankje van Besten, een lekker zakkie chips van onze Jaq en lekker afsluiten straks in Spoolder.

Dit was hem weer, tot in de volgende oorlog en tot ziend maar weer!

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina