2023-04-01: Heeten – Bentelo 2 (hoofdklasse)

Verslag Heeten

Vandaag stond de laatste thuiswedstrijd op het programma. De uitwedstrijd was een lastige wedstrijd, dus wij moesten dan ook flink aan de bak!

Het begin was een beetje twijfelachtig en verliep dus stroef van onze kant. Bentelo wist wel te scoren en wist hierdoor een voorsprong te pakken aan het begin. Gelukkig ging het iets beter lopen en wisten wij in ieder geval weer te scoren. Ondanks dat de eerste helft niet fantastisch was, gingen wij wel met een voorsprong de rust in.

Meer rust in de aanval en in de verdediging eerder aanpakken was de conclusie in de rust.

Helaas konden wij nooit echt in ons spel komen en werden er veel kansen gemist. Gelukkig was de voorsprong groot genoeg, waardoor de overwinning niet meer in gevaar kwam. Uiteindelijk was de eindstand: 26-20. Wij hadden het publiek graag een mooiere wedstrijd laten zien, de laatste thuiswedstrijd. Helaas zat dat er niet in.

Wij hebben vanavond ook afscheid moeten nemen van een aantal mensen. Namelijk, Esmee, Dewi, Rita, Hanneke en Harry! Zij zullen helaas volgend jaar geen onderdeel meer zijn van ons team. Gelukkig hebben wij nog 1 wedstrijd om het goed met elkaar af te sluiten.

Publiek bedankt voor jullie support het afgelopen seizoen. Zonder jullie hadden wij het zeker niet gekund! Graag zien wij jullie volgend seizoen weer!