2023-03-18: Wesepe – Klarenbeek (2e klasse)

Verslag Wesepe

Wat een pot was dit! 🤩 Gisterenavond speelden wij thuis tegen Klarenbeek. Met een tribune vol publiek en welgeteld 3 pupillen van de week, kon de strijd beginnen 💪🏻.

De eerste helft waren beide teams aan elkaar gewaagd! De doelpunten vlogen beide kanten op, waardoor we gelijk aan elkaar op gingen. Met een voorsprong van 11-9, gingen wij de rust in. De kansen kwamen wel, maar het afmaken hadden wij nog een beetje moeite mee. Dit moest de tweede helft anders! Vol goede moed vertrokken we weer uit de startblokken. Gelukkig wisten wij Klarenbeek de tweede helft te pakken. We hebben gestreden, mooie aanvallen laten zien en met snelheid kunnen spelen. De eindstand was 25-16 🥳

Pupillen Jill, Liz en Tess bedankt! Ook het volle publiek, bedankt voor de support! 🙏🏻

Volgend weekend spelen wij op zondagochtend om 11:10 uur in Twello tegen Voorwaarts