2023-03-18: Angeren – Haarle (1e klasse)

Verslag Haarle

Rust 13 – 9
Uitslag 22 – 16

Na 7 wedstrijden op rij ongeslagen te zijn moesten we naar Gendt om tegen Angeren te spelen. We hadden vertrouwen en wilden graag de volgende overwinning met de 2 punten mee naar Haarle nemen. Vandaag liep het anders, we kwamen niet in de wedstrijd, aanvallend konden we elkaar niet vinden en verdedigend liep het ook niet zoals we normaal doen. Tel daar bij op dat de keepster van Angeren in een bloedvorm was, wij echt niet scherp waren en we vandaag niet een collectief konden vormen. We hadden een totale off-day en hebben daardoor dan ook verdiend verloren.

Natuurlijk is dit niet leuk, omdat wij zo goed kunnen handballen, maar het niet lieten zien vandaag. Extra zuur was deze nederlaag omdat de koploper ook had verloren en we anders mooi dichterbij waren gekomen. Echter niet getreurd, deze wedstrijd gauw vergeten en volgende week vol gaan voor de punten. We blijven het goed doen en nadat we uiteindelijk om 23.15 weer in Haarle waren afgesproken dat we dat gaan doen.

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina