2023-01-21: Wesepe – LHC 2 (2e klasse)

Verslag Wesepe

De punten blijven weer in Wesepe!

Vanavond speelden wij thuis tegen Auto van Ewijk/LHC. Vanaf de eerste minuut pakten wij de voorsprong. De eerste helft gingen wij aardig gelijk op. Met 2 doelpunten voor, gingen we de rust in. Die stand mocht de 2e helft wel wat uitlopen! We startte de 2e helft met 3 mooie breakouts en weten de voorsprong te vergroten. Met een eindstand van 28-20 sluiten wij vanavond de avond af in Boode, waar we de nodige welverdiende drankjes kunnen nuttigen!

Speciaal bedankje aan toppers Rowy en Sofie, die als pupillen mee mochten en ons hebben aangemoedigd naar de winst.

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina