2023-01-14: Heeten – Combinatie’64 (hoofdklasse)

Verslag Heeten

De eerste wedstrijd van 2023 stond op het programma. Dit was tegen de dames van Combinatie ‘64. Zij hadden nog geen wedstrijd gewonnen en op papier betekent dat een makkelijke wedstrijd. Bij dit soort wedstrijden moeten wij uitkijken voor onderschatting en zorgen dat wij niet te laks in ons spel zijn. Wij moesten het helaas doen zonder Harry en Kelly en gelukkig werden ze goed vervangen door Lindy, Lotte en Rita. Waar Rita normaal ‘rustig’ op de bank zit, mocht ze vandaag lekker heen en weer lopen langs het veld en ons aanmoedigen en coachen!

Wij begonnen scherp en wisten al snel een voorsprong te creëren. Het was al snel duidelijk dat combinatie ‘64 niet wat in te brengen had vandaag. Er lag veel ruimte voor de afstandschoten op de opbouw en hier werd gretig gebruik van gemaakt. De ruststand was dan ook: 26-5.

In de tweede helft moesten wij de scherpte van afronden vasthouden en niet gaan verslappen. Helaas lukte dit niet altijd en werden er open kansen gemist of goed gestopt door de keepster van Combinatie ‘64. Aan het einde van de wedstrijd kregen wij nog een aantal penalty’s waardoor ook Esmee heeft kunnen scoren en dus iedereen op het score formulier stond. Eindstand: 49-10.

Volgende week spelen wij een uitwedstrijd tegen onze buurvrouwen uit Nieuw Heeten om 19.00 uur. Weer een echt derby dus en lekker dichtbij. Wij hopen jullie daarom ook weer te zien op de tribune daar!

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina