2022-12-17: Heeten – RSC (hoofdklasse)

Verslag Heeten

Vandaag stond de laatste wedstrijd van het jaar op het programma. Wij wilden graag onze ongeslagen status thuis behouden en moesten dus winnen van R.S.C.

Het begin was niet best. R.S.C. kon te makkelijk door onze verdediging lopen en de cirkel vinden. Wij hadden moeite met scoren en hierdoor konden wij niet echt lekker in ons spel komen. Gelukkig konden we de schade beperken en gingen we nog wel de rust in met een voorsprong van 15-14.

In de tweede helft moesten we zorgen dat we niet te snel gingen afronden en dat de kansen die we kregen ook het doel ingingen. Gelukkig liep het in de tweede helft beter en liepen we uit op R.S.C. Helaas wisten we dit niet vast te houden en kon R.S.C. nog dichtbij komen. Gelukkig hebben we de voorsprong weten te behouden en de 2 punten in Heeten gehouden. Eindstand: 32-28.

Nu hebben wij een paar weken geen wedstrijd. De eerst volgende wedstrijd is op 14 januari om 19:00 uur in Heeten. Hopelijk zien wij jullie dan weer op de tribune!

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina