2022-12-17: Haarle – Duiven (1e klasse)

Verslag Haarle

Rust 14-17
Uitslag 22-33

De laatste wedstrijd van dit jaar ging niet zoals wij gehoopt hadden, we begonnen weer sterk en kwamen op een 8-4 voorsprong, zou het weer gaan lukken om met mooi handbal de tegenstander naar huis te sturen zonder punten. Niets was minder waar, het werd vechthandbal en daar was Duiven beter in dan ons. We kwamen door dingetjes in het veld niet meer in ons ritme en eigen spel en daardoor hebben we geflatteerd verloren.

Ditmaal een kort verslagje, maar volgend jaar zullen ze weer langer zijn. Het samen gevoel is alleen maar groter geworden en wij willen jullie allemaal fijne feestdagen toewensen en een gezond, gelukkig en sportief 2023.

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina