2022-12-10: Hacol’90 – Broekland (hoofdklasse)

Verslag Broekland

Vandaag was het tijd om richting het oosten te rijden. In principe geen moeilijke opdracht, behalve voor Merel. Die besloot 200 meter voor de afslag een vrachtwagen in te halen. Hup stuur naar rechts en dwars over de blokmarkering de afrit op. Dat waren toch bijna 5 speelsters minder. Achteraf bleken de navigatieskills van Lois, of eigenlijk het gebrek hieraan, het probleem te zijn.

Goeeed, iedereen uiteindelijk veilig en wel in Oldenzaal. Na een flinke zoektocht naar een kleedkamer, waar Lois wederom de verkeerde kant op navigeerde, was het tijd voor de wedstrijd.

We begonnen lekker fel in de verdediging, maar konden niet voorkomen dat we 1-0 achterkwamen. Tot 8-8 gaat het gelijk op, en inmiddels stonden er al 6 speelsters van ons op het scoreformulier. Maud werd het veld ingestuurd met de opdracht om er een in te knallen en voert dit keurig uit. Lois liet nog even zien dat ze pepers in d’r reet had door de jalapeño burgers van de dag ervoor en scoort 2 keer. Het gaatje is geslagen en uiteindelijk gaan we rusten met 13-16.

De tweede helft begon de dekking goed en Merel en Isabel zorgen ervoor dat we uitlopen naar 13-18. Wat Lauri heeft gegeten is mij onbekend, maar ze blijft de ballen er maar in gooien: 15-25. De dekking met uiteraard Charlotte erachter stond ondertussen nog steeds lekker. Soms iets te fel in de dekking, wat resulteerde in 2 minuten voor Carlien. 2 minuten (of was het iets minder?) later riep Carlien “ik ga het veld weer in” en weg was ze. Rowy in de break en Lieke met een passeerbeweging zorgen voor ons 30e en 31e doelpunt. Stand: 20-31. Hierna lieten we het behoorlijk lopen en scoorde Hacol meerdere keren. Yara liet het even niet lopen, ging op de brommer en kruiste diagonaal het veld over om een break af te stoppen.

Eindstand: 25-31. Iedereen weer op het scoreformulier, heerlie.

Publiek, bedankt dat jullie er weer waren vandaag! 🧡

Overwetering bedankt voor het gelijkspel! 😘

Volgende week staat onze laatste wedstrijd van het jaar op het programma. Tevens staat hier de zelf bedachte, nutteloze titel “winterkampioen” op het spel. 19:30 in ‘t Horsthuis tegen Bentelo DS2.

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina