2022-11-19: Huissen – Haarle

Verslag Haarle

Rust 7-11
Uitslag 14-19

Zaterdagmiddag al vertrekken om 17.00 uur, want we wilden op tijd zijn om ons goed voor te bereiden tegen Huissen. Nu ook weer de laatste training dingen door genomen die we tegen de tegenstander moesten uitvoeren. Lekker op tijd de wedstrijd bespreking gedaan en daarna de koude zaal in om warm te lopen op een toch wel gladde vloer.

Bezweet begroeten en daar begonnen we aan de wedstrijd. We gingen echt goed van start, in no time stond er al 0-3 op het scorebord. We bleven geconcentreerd spelen, de verdediging stond als een huis en we gingen de rust in met 4 doelpunten voorsprong. In de rust aangegeven dat we deze pot niet zouden gaan verliezen als we ons niet gek lieten maken door een mopperende coach van de tegenpartij en het harde, soms gemene spel van Huissen. We bleven ons eigen spel spelen met mooie aanvallen een nog beter sluitende verdediging. Bij Maxime wilden ze haar amandelen weer pellen, zo vaak werd ze aan de keel gepakt. Iris was weer los met 10 doelpunten, Demi was vandaag de 7 meter specialist, Vera en Hilde bleven maar gaan in de 1e fase, Mirron werd ook weer hardhandig aangepakt, Lisanne en Lyan die het fantastisch deden, Floortje en Indy waren niet erg lekker, Eline vond het prima dat ze niet zoveel minuten maakte vandaag en Amber kwam steeds meer op haar oude nivo terug.

We hebben het weer goed gedaan als team, vechten, oppeppen en plezier hebben in het Arnhemse. Huissen probeerde het nog met 7 veldspelers, maar daar raakten wij niet van onder de indruk. We hebben daarom deze wedstrijd dan ook overtuigend en verdiend gewonnen met 14-19.