2022-11-19: Heeten – Overwetering (hoofdklasse)

Verslag Heeten

Vandaag stond er weer een derby op de planning en dit keer tegen Overwetering. In de beker hadden wij al een keer tegen ze gespeeld en wij wisten dus wat wij kunnen verwachten.

Wij begonnen scherp aan de wedstrijd en stonden al snel 8-1 voor. Doordat wij op tempo de aanvallen uitspeelden en scherp waren in de afronding, konden wij deze voorsprong creëren. Helaas konden wij dit spel niet de hele tijd vast houden en wist Overwetering dichterbij de te komen. Wij gingen rustten met de stand van 19-15.

Scherp blijven en ervoor zorgen dat wij ons eigen spel blijven spelen, dat was de opdracht voor de 2de helft.

In de tweede helft wisten beide teams om en om te scoren. Het was een wedstrijd waarin beide teams de beslissingen van de scheidsrechters niet altijd begrepen. Dit zorgde voor onduidelijke twee minuten.. gelukkig hebben wij ons koppie er bij weten te houden en hebben wij de punten in Heeten weten te houden. Eindstand: 34-29.

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina