2022-11-12: Haarle – HCL (1e klasse)

Verslag Haarle

Rust 10-9
Uitslag 20-20

Een spannende pot kun je dit wel noemen, na een goede bespreking en een lekkere warming up begonnen we aan de wedstrijd. Het ging echt gelijk op in de eerste helft. We kwamen voor met 7-4 maar konden niet echt door drukken. We wisten veel uit de hoeken te scoren doordat de opbouw goed druk wist te zetten op de verdediging waardoor er ruimte kwam in de hoeken.

De tweede helft begon weer als de eerste, gelijk opgaan tot dat wij een gat wisten te slaan van 4 doelpunten, 18-14 met nog 7 minuten op de klok. Echter doordat wij jammer genoeg niet de rust hadden en HCL geslepen ( je kon zien dat ze al langer met elkaar spelen met de zelfde patronen) steeds dichterbij kwam. Met nog 17 seconden te spelen kwam er een verdwaald schot van HCL waardoor wij nog 1 kans hadden op de 2 punten maar dat lukte helaas niet.

Er was teleurstelling bij de dames om de gemiste 2 punten, maar ik stel het anders. Als je van de ongeslagen nummer 2 één punt pakt mag je daar trots op zijn. We hebben laten zien dat we van iedereen kunnen winnen en gaan lekker op deze voet verder.

Ook nog leuk om te vermelden is, dat er door een trouwe supporter een mooie banner is gemaakt die nu bij iedere thuiswedstrijd aangeeft, dat iedereen welkom is bij 100% Haarle Dames 1.