2022-10-29: Dalfsen – SDOL (hoofdklasse)

Verslag SDOL

Over de wedstrijd van gisteren kunnen we het heel kort houden; het was er namelijk een om gauw te vergeten. We begonnen de wedstrijd met een redelijk sterke dekking, er werd aan beide kanten weinig gescoord en de stand bleef lang steken op 2-2 en 3-2. Daarmee was aan onze kant dan ook echt alles gezegd, we lieten ons compleet door Dalfsen overlopen en kwamen tot kort voor rust eigenlijk niet meer aan ons spel toe. We wisten door een aantal goede aanvallen nog terug te komen tot 14-10 maar we gingen de kleedkamer in met een stand van 16-10.

De 2e helft ging de dekking van Dalfsen offensiever staan en hier hadden wij totaal geen antwoord op. Wij kwamen er helemaal niet meer aan te pas en Dalfsen (moeten we ze meegeven; ook gewoon echt een hele goede tegenstander) heeft dan ook meer dan verdiend gewonnen. De eindstand? Een teleurstellende 34-20, maar daar hebben wij het liever niet meer over…. 😅

Meegereisd publiek; DANK dat jullie ons de hele 60 minuten zijn blijven aanmoedigen, ondanks dat het soms niet om aan te gluren was 🙈. Nine en Celine, ook enorm bedankt voor het meedoen, we willen niet weten hoe de wedstrijd zonder jullie was verlopen. 🤔👏🏻

Maaaaar om het toch allemaal nog een beetje positief te houden; aanstaande dinsdag staat er alweer een nieuwe wedstrijd op het programma 😍. Wij spelen voor de beker, tegen niemand minder dan onze vriendinnen van HV D.O.S.