2022-05-07: DOS – Heeten (hoofdklasse)

Verslag Heeten

Vandaag stond het duel tegen DOS op de planning. De thuiswedstrijd eindigde gelijk en wij zijn de huidige nummer 1 en 2 van de competitie. Alle ingrediënten voor een spannende wedstrijd. Tenzij…. je met hars moet spelen en dit normaal niet doet.

We moesten in het begin wennen aan de harsbal en het fysieke spel van DOS. Gelukkig ging het passen van de bal steeds beter en gingen de ballen het doel in. Helaas wist DOS met het snelle spel de bal er in ons doel heel makkelijk in te gooien. DOS was erg fysiek en kreeg pas aan het eind van de eerste helft de eerste tijdstraf. De ruststand 16-11. In de rust bespraken we dat we ons hoofd koel moeten houden en niet in het fysieke spel van DOS mee moeten gaan.

Door de tijdstraf die DOS aan het eind van de eerste helft kreeg, stonden wij de eerste 2 minuten met een man meer in het veld. Hierdoor konden we weer wat dichterbij komen. Wij gingen wat offensiever verdedigen en probeerden zo de ballen er tussen uit te halen. In de aanval moesten we uit het duel blijven want het fysieke spel van DOS bleef en wij willen graag zonder meer blessures het seizoen eindigen. We bleven rustig handballen en wisten dat de overwinning er niet meer inzat. De wedstrijd eindigt met een stand van 34-24. Hopelijk spelen we volgend jaar niet weer zoveel met hars!

Dinsdag spelen wij de laatste wedstrijd van het seizoen tegen Nieuw Heeten. Wij spelen om 21.00 uur in Heeten! Tot dan

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina