2022-05-07: Broekland – Nieuwegein (hoofdklasse)

Verslag Broekland

Poeh poeh mensen, wat een avond was dit hè. Allereerst hebben we even een kleine disclaimer: onze literaire hoogstandjes moeten met een korreltje zout genomen worden (leek ons inmiddels wel duidelijk zo aan het eind van het seizoen).  Maarja, wat doe je als je grappen op zijn? Een potje handballen tegen Nieuwegein natuurlijk. (snap je: nieuwe gein, ha ha) 🧂

We begonnen voor de verandering de wedstrijd eens goed, via Maud, Lauri, Lynet en Rowy begonnen we met een 4-0 voorsprong. Zo, die staat al vast. Verder heeft Nieuwegein geen een keer voor gestaan. Is ook wel het vermelden waard. De keepers stonden goed, de breaks liepen lekker. Wat wil je nog meer. Nou, wat we niet wilden gebeurde: Nieuwegein kwam terug tot 1 punt verschil. Even gas bij, en zo gingen we met 12-9 de rust in.

🏎 Na de pauze vlogen we weer uit de startblokken en de voorsprong werd even lekker uitgebreid naar 15-11. Heerlie de peerlie. Op het eind was het sfeertje soms even ver te zoeken. Maud W werd even flink onderuit gemaaid in een break out, wat resulteerde in een directe rode kaart.🛑 Beetje sensatie op de zaterdagavond. Ons Lau besloot nog even de showpony uit te hangen door met een lobje én onderkant lat te scoren.🦄 Beetje overdreven, maar wel leuk voor het publiek. In de laatste seconden jankte Char nog een keer de bal naar voren voor een break, wat de eindstand 27-15 maakte. Handhaving is een feit!!!

Nu lijkt het alsof alles 🍪 en 🥚 was deze wedstrijd, maar was er toch een flinke teleurstelling bij het uitvallen van Marloes. Marloes, we love you, hopelijk valt de schade mee!!! 🍀

Na de wedstrijd namen we afscheid van Tim en Han en werden de speelsters die gaan stoppen ook nog even in het zonnetje gezet. En toen was het tijd voor de derde helft, waarin we wederom (iets te) flink gepiekt hebben. 🍷🍹🍺🥂

Woman of the match: iedereen.

Showpony van de week: Lauri.

Volgende week mogen we nog een laatste keer naar het westen en wel naar Weesp. Het halve team is dan op vakantie, dus dat wordt nog wat!!!

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina