2022-04-24: Havana – LHC (1e klasse)

Verslag LHC

Op zondag 24 april vertrokken de dames van Auto van Ewijk/LHC 1 op tijd richting Nijmegen. Na een geweldig kampioensfeest van dinsdagavond moesten we deze wedstrijd echt weer op gang komen. De eerste helft zat er weinig pit in. Dit leidde tot weinig doelpunten en een kleine achterstand bij rust.

In de rust werd er besproken dat de dames van Auto van Ewijk/LHC echt moesten gaan handballen! Ons eigen spel spelen en genieten van de doelpunten die werden gemaakt. De dames van Auto van Ewijk/LHC zetten de knop om en er werd stukken harder gewerkt. Dit was vooral te zien in een sterke dekking. Bij het laatste fluitsignaal stond een stand van 16-21 op het scorebord.

Al met al was het niet de beste wedstrijd van Auto van Ewijk/LHC, maar gaan de punten wel mee naar Lemelerveld. EN NOG STEEDS ONGESLAGEN KAMPIOEN!

Wij bedanken Havana voor de sportieve wedstrijd en voor de champagne die de dames van Auto van Ewijk/LHC kregen na afloop van de wedstrijd.

Volgende week zondag 1 mei staat de allerlaatste competitiewedstrijd van het seizoen op de planning. Deze wedstrijd spelen de dames van Auto van Ewijk/LHC thuis tegen Wijhe om 13:30 . Tevens is dit ook de laatste wedstrijd van onze kanjer Simone Herbrink. We maken er deze dag een knalfeest van. Kom allemaal kijken en vier met ons mee!

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina