2022-04-03: LHC 2 – ESCA-Handbal (2e klasse)

Verslag LHC 2

Vandaag stond de wedstrijd tegen ESCA uit Arnhem op het programma. Waar vorige week de wedstrijd in Arnhem werd afgelast, mochten we het vandaag wel opnemen tegen de Arnhemmers.

De ochtend begon wat stroef doordat de kleedkamers nog dichtzaten, moesten we ons omkleden in de hal.

Ilse maakte vandaag haar eerste speelminuten weer, naar een aantal weken van blessureleed. ESCA startte scherp en kwamen vroeg op een 1-4 voorsprong. We zetten dat extra stapje en kwamen in een eerste helft zelfs nog voor. Helaas bleek ESCA genadeloos in de afwerking en gingen we met een 8-9 de rust in.

In de rust sprak Nicole ons duidelijk toe dat we allemaal een tandje erbij moesten zetten. We konden hier punten behalen, als we eigen tempo gingen spelen. ESCA had maar één wissel, waardoor zij ook de tweede helft het spel zoveel mogelijk wilde vertragen.

Gedurende de tweede helft ontbrak het bij ons veel aan concentratie en pakten vele breaks niet positief uit. Het verschil bleef 4 à 5 doelpunten.

Tegen het einde van de wedstrijd kregen wij nog grote kansen om toch de twee punten in Lemelerveld te houden en werd het verschil teruggebracht naar twee. Helaas mocht het niet zo zijn en heeft ESCA de wedstrijd gewonnen met 20-23.

Volgende week spelen wij op zaterdagavond in en tegen Schalkhaar. We gaan strijden om de twee punten mee te nemen naar Lemelerveld. Hopelijk zien we jullie volgende week ook om ons dan weer aan te moedigen. Tot dan!

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina