2022-02-20: LHC – Voorwaarts 2 (1e klasse)

Verslag LHC

Vandaag stond voor de dames van Auto van Ewijk/LHC de eerste van een reeks inhaalwedstrijden op het programma. De tegenstander van vandaag was niemand minder dan Voorwaarts 2 uit Twello. Gezien de stand (plek 11) leek het voor de dames van Auto van Ewijk/LHC een makkelijke dag te worden. Echter duurt een wedstrijd 60 minuten en is de strijd niet klaar voor het laatste fluitsignaal.

Na een goede voorbereiding waar Linda de dames van Auto van Ewijk/LHC op het hart drukte om de tegenstander niet te onderschatten begon de wedstrijd om 12:15. Door goed samenspel in het begin van de wedstrijd konden de dames van Auto van Ewijk/LHC uitlopen tot een stand van 9-4. Voorwaarts wist dat de strijd niet gestreden was en kwam terug tot een stand van 15-14. De dames van Auto van Ewijk/LHC werden hierdoor wakker geschud. Ze liepen met goed samenspel in de aanval en verdediging uit tot een stand van 18-14.

In de rust werden de puntjes op de spreekwoordelijke i gezet voor de 2e helft. De lijn die de dames van Auto van Ewijk/LHC hadden ingezet, in de 1e helft werd vastgehouden en ze konden makkelijke uitlopen naar een stand van 30-17. Voorwaarts wist het het net nog een paar keer te vinden, echter was dit niet genoeg om de dames van Auto van Ewijk/LHC uit het spel te halen. Na 60 minuten handbal floot de scheidsrechter af met een stand van 39-22 op het scorebord.

Wat was het fijn om het publiek in deze getallen weer op de tribune te zien! Jullie hebben de dames van Auto van Ewijk/LHC weer naar de overwinning geschreeuwd en geklapt! Jullie hulp kunnen we ook goed gebruiken bij de volgende wedstrijd. Deze spelen de dames van Auto van Ewijk/LHC tegen HHZD uit Heino op DINSDAG 1 maart om 19:30 in Heino. Het is niet alleen een competitiewedstrijd maar ook nog een derby die geen 1 van de 2 teams wil verliezen! Tot dan!

Verslag Voorwaarts 2

Zondagmiddag een inhaalwedstrijd, en wel tegen de ongeslagen koploper LHC. We wisten dat het geen eenvoudige wedstrijd zou worden, maar waren zeker gemotiveerd om er een goede wedstrijd van te maken.

We begonnen erg sterk en bleven goed bij. LHC scoorde elke keer wel maar ook wij wisten het doel van de tegenstander zeker te vinden. Bij de rust stonden we 18-14 achter en leek er nog veel mogelijk.

Jammer was dat al snel bleek dat LHC uit een ander vaatje ging tappen. Wij werden slordig aan de bal en we kregen nog maar weinig kansen. Met name de linkerhoek van LHC was een plaag voor onze verdediging, ondanks goed keeperswerk van Maaike en Laureane. Mede door dat gegeven kon LHC steeds verder uitlopen met een eindstand die misschien ook wel een beetje de verhoudingen weergeeft.

De doelpunten kwamen van Zoe 6x, Merle 5x, Lara 4x, Tessa 3x, Danique 2x, Jill en Vera 1x.

Ondanks de toch wel duidelijke nederlaag is het belangrijk om het goede uit de eerste helft mee te nemen naar de volgende wedstrijd op 6 maart a.s.

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina