2022-02-12: Voorwaarts – Lettele (2e divisie)

Verslag Voorwaarts

Zaterdag 12 februari stond Lettele op het programma. De 2e wedstrijd na de herstart van het corona seizoen. Deze wedstrijd moesten we het helaas zonder onze rechter hoek Keyara doen. Ook Kira was niet aanwezig door corona. Liduine en Kristel stonden voor het team onder de hulp van onze geblesseerde keepers Marloes en Brigitte. Het doel werd overgenomen door Suzanne.

De eerste helft van de wedstrijd begon Lettele al snel met 2 doelpunten voorsprong. Onze dekking was zoekende maar dat werd snel opgevangen. Ook wij begonnen met doelpunten maken en zo werd er 5 x achter elkaar gescoord vanuit mooi spel in de opbouw. Er kwam ruimte voor Chantal op de cirkel en zo kwamen onze eerste doelpunten in de wedstrijd na 9 minuten in de eerste helft stond de stand op 5-5. De afstandschoten werden goed benut door onze opbouwsters. Lisa wist ons weer op voorsprong te brengen en daarna kwamen we in onze flow. Door snelle tegen aanvallen te spelen en 4 breaks achter elkaar kwam de stand naar 20 minuten op 12-5. De snelheid aan de linkerkant in samenspel van Jorien en Alineke zorgde voor mooie doelpunten. De voorsprong in de rust bracht de stand op 21-9.

We begonnen tammetjes aan de 2e helft. Met de doelstelling van 40 doelpunten die we in de rust van Kira mee kregen. De eerste keer met Maaike in ons doel. Die al snel een mooie break aanspeelde naar Alineke. Door mooie ballen van Daimy Jill en Jorien kwam de stand halverwege de 2e helft op 30-16. We konden de lijn van de 1e helft goed doorzetten. Hier en daar wat slordige foutjes maar de stand leed er niet onder. Door meerdere snelle tegen aanvallen en break outs van Alineke, Jill en Daimy. Helaas konden we de laatste 2 minuten het doel niet meer vinden waardoor de eindstand uitkwam op 39-19.

De komende 2 weken zijn er geen wedstrijden, op zondag 6 maart wordt er pas weer gespeeld. U kunt mee met de Happy Bus! De bus zal vertrekken om 10:00 uur en we spelen tegen VVW!

Scores: Alineke 10, Aniek 2, Chantal 3, Daimy 6, Jill 4, Jorien 6, Lisa 7, Silke 1