2021-11-27: HVZ-Vivendi – SDOL (hoofdklasse)

Verslag SDOL

We leven nog… maar zonder puntjes op huus an

Vanavond speelden we een potje rugby tegen de meiden van Vivendi. We kenden de meiden nog van de competitie van vorig jaar, waardoor we vol vertrouwen aan de wedstrijd begonnen. Daarnaast was de motivatie natuurlijk extra hoog omdat dit wel eens de laatste wedstrijd van t jaar zou kunnen zijn. Helaas was dat aan t begin van de wedstrijd niet te zien, we waren er niet bij met de kop en lieten ze over ons heen lopen. Het werd al wel snel duidelijk dat het een fysieke wedstrijd zou worden met een boel trekken en duwen. Helaas waren zij beter in dat spelletje dan wij… met 15-10 gingen we rusten. Toch hadden we nog veel vertrouwen dat we de wedstrijd naar ons toe zouden trekken.

Nadat het er na de rust nog een tandje harder aan toe ging en de ballen om onze oren vlogen (21-12), lieten we ons niet gek maken en hebben we geknokt tot het einde! We wisten nog dichtbij te komen, de laatse tegen aanval was het ALLES OF NIKS.. Helaas viel het kwartje weer niet onze kant op 😪 Met 25-23 op het bord reizen we terug naar Luttenberg.

Gelukkig reizen we niet met helemaaal lege zakken terug, maar lekkere cadeaus van de Sint 🤩🤩 DANK U SINTERKLAAASJE! Autobedrijf Besten ook erg bedankt voor het sinterklaas-lekkers!! We hopen jullie snel weer te zien op de tribune, voor nu: AJUUS

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina