2021-11-20: Houten – Broekland (hoofdklasse)

Verslag Broekland

Gutenabend,

Zoals jullie waarschijnlijk al hebben gezien, was de wedstrijd ruk.Laten we er nog wat moois van proberen te maken. Op met de bus naar Houten. Helaas zonder publiek, dus we moesten het op eigen houtje doen. De heenweg was erg eneverend zoals te zien op de stories. Een verzameling bananen en een gebroken kies, deze was duidelijk niet van hout.

Na deze rit kwamen we aan bij “the Dome” aka de rukbunker (sorry, was echt mooie hal). Merel wou wel even door naar de dooojoooo die hier aanwezig was. Goed, door naar de wedstrijd. Eens zien of we uit het juiste hout gesneden waren om de dames van Houten in te maken.

De wedstrijd begon, met hars. Sommigen van ons hadden liever hasj in plaats van hars. (geintje natuurlijk) Goeeed, tot een kwartiertje spelen ging het aardig gelijk op. Daarna werd vanuit onze kant houtje touwtje handbal. Dieptepunt van de wedstrijd, of misschien wel van het seizoen: de blessure van Sharon. Hier waren we nogal door van slag. Na de 7-6 van Yara, die terug was van haar blessure, gaat het mis. We spelen nogal houterig en de gelijkopgaande strijd hou(d)t geen stand. Theetje drinken met een achterstand van 18-6. Das nie best. Alle hout was duidelijk geen timmerhout de eerste helft.

Wat er in de kleedkamer precies is gebeurd is voor de schrijfster niet duidelijk, want zij bleef in de zaal. Maar dat er wat is gebeurd was wel duidelijk. Na een paar minuten kwamen we los en scoorden we 4x op rij. Daarna zij weer 3x en vervolgens wij weer 4x. Irene knalde met een heerlijk afstandsschot de 25-17 in het netje. Char en Rowy vonden elkaar weer goed na een heerlijk breakie, waar Tim juist zei dat er rustig aan gedaan moest worden. Soms moet je gewoon even niet naar de coach luisteren. Toch was de tweede helft hout naar het bos dragen. Eindstand 31-19, niet echt om over naar huis te schrijven.

Een pleister op het houten been: de tweede helft hebben we 13-13 gespeeld, dus dat is eigenlijk best wel goed. De terugweg hoefden we niet op een houtje te blijven, want de buscommissie had genoeg snackies gehaald voor in de bus.

Woman of the match: Lauri, die zelfs op 50% de beste was vandaag.

Irene, Charyn, Lieke, Karien en Anniek (ja, de lijst wordt steeds langer) bedankt voor het meedoen! 🧡🧡🧡 Dinsdag mogen we lekker naar Spakenburg om tegen de koploper te spelen. We houden jullie op de hoogte over een livestream! Hier hou(d)t het op voor vandaag. Ajuus en bedankt voor de support vanuit huis! xx

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina