2021-10-09: Heeten – DOS (hoofdklasse)

Verslag Heeten

Gisteravond stond onze eerste thuiswedstrijd op het programma, tegen D.O.S.. Voor ons was het een onbekende tegenstander. We wisten dus niet wat we konden verwachten.

D.O.S liet gelijk zien dat we aan de bak moesten door in de eerste minuut twee doelpunten te maken. We wisten terug te komen tot 4-4. Door balverlies, afrondingsfouten en door gaten in onze dekking kwam D.O.S. weer op een voorsprong te staan. Deze voorsprong hebben ze in de eerst helft niet meer weggegeven. We gingen de rust in met een score van 11-13. We wisten dat we scherp moesten blijven en ons niet gek moesten laten maken.

In de rust hebben we besproken dat er meer beweging moest komen en dat we meer samen moesten gaan doen. Positief en scherp blijven! De gele kaarten waren in de eerste helft op dus oppassen met wat we deden.

De tweede helft hebben we laten zien dat we die punten graag in Heeten wilden houden. We stonden meer als team en veel ballen belandden nu wel in het net in plaats van op de keeper of de paal. Al redelijk snel kwamen we op 17-17 gelijk. Vanaf dat moment is het spannend gebleven. We eindigen de wedstrijd met de stand van 25-25 en we zijn blij dat we 1 punt in Heeten houden.

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina