2021-10-02: Houten – Overwetering (hoofdklasse)

Verslag Overwetering

Zaterdagavond 2 oktober stond onze allereerste competitiewedstrijd tegen Houten op het programma. Om 18:00 uur vertrokken wij vanuit Olst richting Houten. Iedereen was erg gespannen, omdat na een lange tijd wij weer een echte wedstrijd mochten spelen.

Tijdens de voorbespreking heeft Hans ons verteld dat wij echt als een team moeten gaan handballen en zowel in onszelf als in elkaar moeten blijven geloven, alleen op die manier kunnen wij het met zijn allen het voor elkaar krijgen om de wedstrijd te gaan winnen.

Tijdens deze wedstrijd mochten wij handballen met hars, iets wat wij niet gewend zijn om mee te handballen. In het begin van de wedstrijd moesten we even in komen en hierdoor stond de verdediging nog niet op scherp en maakten wij foutjes die niet nodig waren om te maken. Het spelen met hars was daar een grote oorzaak van. Hierdoor gingen wij de rust in met een achterstand met een verschil van 4 doelpunten.

In de rust hebben we de koppen bij elkaar gestoken en heeft Hans ons verteld wat wij moesten doen in de tweede helft om het wel tot een succes te maken deze avond. In de tweede helft kreeg Houten meer gele kaarten en twee minuten. De tafeldienst had geconstateerd dat de gele kaarten en twee minuten waren voor speelsters die niet op het wedstrijdformulier stonden. Hierdoor heeft Hans samen met de scheidsrechters besloten om de wedstrijd niet uit te spelen.

Op dit moment zijn wij nog in afwachting van een reactie van het NHV.

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina