18-01-2020: LHC 2 – Achilles (2e klasse)

Verslag LHC 2

Op zaterdag 18 januari 2020 stond de wedstrijd tegen Achilles dames 1 op het programma. De voorbereiding van ons begon al op de training van vrijdag, daar kregen wij tactische aanwijzingen van Anja om ons zo goed mogelijk voor te bereiden op de wedstrijd. Achilles was voor ons geen onbekende tegenstander. Uit verloren wij helaas van hen. We waren er dus gebrand op om deze wedstrijd de punten in eigen huis te houden. Gezien de stand waren wij dit ook verplicht.

We begonnen de eerste helft helaas met een achterstand van 3-1, maar we lieten ons niet gek maken en brachten de stand al snel in ons voordeel. We probeerden de bal met snelheid op te brengen om zo het trage spel van Achilles te breken. Dit leidde tot een ruststand van 8-5. In de rust bespraken we wat we beter konden doen in de tweede helft. Al snel liepen we uit naar een stand van 13-5. Door dat Achilles traag speelde waren wij soms uit onze concentratie. Gelukkig wisten zij daar niet veel uit te scoren en konden we lekker blijven scoren. Dit leidde tot een stand van 21-13, hiermee waren wij super blij omdat we nu onze voorsprong houden op Broekland.

Volgende week zondag om 11:50 wacht ons ook een spannende wedstrijd tegen Klarenbeek, die 1 plek boven ons staat. Bij winst op hen stijgen wij een plek. Kim en Indy super bedankt dat jullie mee wouden doen op deze zaterdagavond!!!