18-01-2020: Kwiek – Foreholte (1e divisie)

Verslag Kwiek

Zaterdagavond stond de thuiswedstrijd tegen Foreholte op het programma. Foreholte staat op plaats 6 en is elke wedstrijd goed voor zeker 30 doelpunten. Vanaf het begin zit de druk er goed op en er wordt door beide teams snel gescoord. Uit de tegenaanval maakt Foreholte makkelijk goals, waardoor ze Kwiek goede weerstand kunnen bieden (15-12). In de 10 minuten voor rust wordt het verschil langzaam groter, omdat Kwiek in de tegenaanval de bal een paar keer onderschept en in de break-outs weet te scoren. Ruststand 21-14.

Kwiek komt vol vertrouwen uit de kleedkamer, om nog 30 min alles te geven. Foreholte komt nog even dichterbij (24-18), maar dan is het Kwiek die er een schepje bovenop doet. Met goed keeperswerk van Femke en goede druk naar voren in de dekking weten de meiden keer op keer de bal te onderscheppen en doelpunten te scoren (32-20). Er worden mooie aanvallen opgezet en daarmee loopt de doelpuntenmachine van Kwiek weer. Cirkelspeelsters Kim en Danique zijn samen goed voor maar liefst 14 treffers!

PCA Kwiek wint overtuigend en met grote cijfers van Foreholte 42-25! Van deze kant uit een dikke pluim voor de jonge scheidsrechters Nijnuis en Westerhof welke een goede wedstrijd hebben gefloten.

Volgende week zaterdag 25 jan spelen de dames een uitwedstrijd tegen Westsite (nummer 4 op de ranglijst). Ga mee met de bus en geef je op om de dames aan te moedigen!

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina