17-11-2019: Kwiek 3 – LHC 2 (2e klasse)

Verslag LHC

Vandaag stond de wedstrijd tegen kwiek 3 op het programma. Kwiek had nog geen wedstrijd gewonnen en dat verbaasde ons eigenlijk. Maar goed, wij kwamen daar ook zeker niet om te verliezen dus gingen we er alles aan doen om de punten mee naar huis te nemen. We spraken af om vooral op snelheid te spelen en samen te werken in de verdediging.

De 1e helft ging van start en wij kwamen als eerst tot scoren echter deed Kwiek dit ook en ging de stand de gehele helft gelijk op. Wij misten aardig wat kansen, waardoor we er niet overheen konden lopen. Hierdoor was de ruststand dan ook 10-10. We spraken af dat we de aanvallen beter moesten opzetten en 100% kansen moesten gaan creëren.

De 2e helft begonnen we gelijk met een snelle midden uit (waar we al een tijdje op trainen) en deze werd gelijk goed benut. Na 15 minuten spelen in de 2e helft konden we eindelijk een beetje los komen van Kwiek. De stand was dan ook 13-16 dit hebben we doorgezet richting het einde van de wedstrijd, en de eindstand was dan ook 18-21. De dekking was echt al veel beter als de vorige wedstrijden alleen moeten we het aanvallend nog wat beter afwerken.

Volgende week spelen we thuis om 11.50 tegen Wijhe 2.

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina