16-11-2019: Huissen – LHC (1e klasse)

Verslag LHC

Zaterdagavond 16 november speelde Auto van Ewijk/LHC een uitwedstrijd tegen Huissen HV. Zij wisten uit 6 wedstrijden 3 punten te behalen. Huissen HV is dit seizoen nieuw in de competitie gekomen en om koploper te blijven moesten de dames van Auto van Ewijk/LHC winnen van deze nieuwe tegenstander.

Verdedigend begonnen de dames sterk aan de wedstrijd, terwijl ze aanvallend wat kansen lieten liggen. Wel werd er door Auto van Ewijk/LHC een kleine voorsprong opgebouwd. De laatste 10 minuten van de eerste helft begonnen de dames ook aanvallend de kansen beter te benutten en dit leidde tot een ruststand van 7-13 in voordeel van Auto van Ewijk/LHC.

Ook de tweede helft werden er meer kansen gecreëerd door meer op snelheid te spelen en kort te passen. Ook de verdediging stond de tweede helft goed, hierdoor werd voorsprong van de eerste helft werd steeds meer uitgebouwd. Het was een harde maar geen spannende wedstrijd, Huissen HV heeft de hele wedstrijd niet voorgestaan. De eindstand is dan ook 15-28, en dus neemt Auto van Ewijk/LHC de punten meer naar Lemelerveld.

Volgend weekend spelen de dames van Auto van Ewijk/LHC thuis tegen Groessen, ook zij staan bekend als een harde tegenstander. De wedstrijd staat op zondag 24 november om 13.00 uur in Lemelerveld op het programma.