16-11-2019: Heeten – CVO (1e klasse)

Verslag Heeten

De wedstrijd tegen CVO stond op de planning. Een voor ons onbekende ploeg. We wisten dus niet wat we konden verwachten. Wel wisten we dat we hard aan de bak moesten, aangezien CVO op de vierde plek stond.

We begonnen de wedstrijd sterk en hadden gelijk een voorsprong te pakken. We stonden er als team. Door op snelheid te blijven spelen, wisten we deze voorsprong te behouden. We gingen de rust in met een stand van 17-12.

Dit spel moesten we de tweede helft doorzetten. Helaas verliep dat iets anders. Door onze kansen niet af te maken en wat fouten in de dekking wist CVO dichterbij te komen. Door het zogenoemde ‘Heetense kwartiertje’ werd het nog even spannend. Gelukkig wisten we op een gegeven moment de draad weer op te pakken en hebben we uiteindelijk gewonnen met 28-26. Onnodig spannend, maar de punten blijven in Heeten.

Volgende week hebben we wederom een thuiswedstrijd. Dit keer komen de dames van overwetering bij ons op bezoek. We hopen jullie dan ook te zien om 19.00 in de sporthal!💚

Verslag CVO

Wat was het spannend en wat hebben we geknokt, maar het was net niet genoeg.

Gister namen we het op tegen 1 van de koplopers, Heeten dames 1. Het ging gelijk op, maar doordat wij gestresst gingen spelen en geen grip kregen op de schoten en breakouts van Heeten liepen zij uit naar 5 doelpunten verschil. In de rust staken we de koppen bij elkaar en vertelde coach Raymond wat er fout ging en wat we moesten doen.

Met een beste dosis strijdlust gingen we de tweede helft in. We bleven strijden en knokken, en dat werkte! We kamen terug en liepen in, Heeten wist niet door onze verdediging heen te komen. Met nog maar 1 punt achterstand gaf de scheids ons tweemaal 2 minuten, waardoor we met 4 speelsters in het veld stonden. Heeten kon hieruit 1 kans benutten en toen gaven ze weer gas. Wij bleven gaan, maar konden de laatste minuten niet meer terug komen. Eindstand 28-26, maar wat hebben we geknokt! 💪🏼💪🏼💪🏼