16-03-2019: Heeten – Broekland (1e klasse)

Bron: Facebook Handbal Heeten dames 1

Verslag Heeten

Deze week stond de thuiswedstrijd tegen Broekland op het programma. Bij broekland verloren we met 2 punten verschil dus we hadden wat goed te maken. Het beloofde een spannende wedstrijd te worden.

Aan het begin van de wedstrijd waren we direct erg fel en konden we in de aanval met hele snelle aanvallen makkelijk scoren. Broekland scoorde ook enige doelpunten maar we bleven in de eerste fase voorstaan. Na de eerste goede fase werden we wat slordiger in de dekking en misten wij de grote kansen op doel waardoor broekland in de breaks kon profiteren van onze fouten. We gingen de rust in met een stand van 14-15.

We moesten in de dekking sneller aanpakken en wisten dat de opbouwers omhoog wilden komen om te scoren. Hier moesten we sneller op reageren. Ook moesten we ons schot op doel blijven varieren om zo de kansen te benutten. In de tweede helft werden de aanvallen te snel afgerond en kon broekland aan onze kant wel scoren. De drive was er aan onze kant een beetje uit, ook al bleven we wel redelijk bij. Het was de gehele wedstrijd spannend, maar broekland trok aan het laatste eind. Eindstand 26-28.

Morgen spelen we om 19:45 de inhaalwedstrijd in en tegen HHZD Heino. We hopen jullie allemaal weer te zien. Tot dinsdag!💪🏻💚