16-02-2019: Artemis’15 – SDOL (1e klasse)

Bron: SDOL Handbalselectie

Daar gingen we, op naar Doetinchem om een wedstrijdje te spelen tegen Artemis. Bij De thuiswedstrijd hielden we de punten hier door met 27-15 te winnen. Zij stonden op de 10e plek en wij deelden de 2e plek met de dames van Arnhem.

De start van de wedstrijd begon goed, maar al snel wist Artemis een voorsprong te pakken. Helaas bleven wij hier de gehele wedstrijd tegen aan hikken. Wel wisten wij er voor te zorgen dat Artemis niet verder uit kon lopen. Door een strakke 6:0 dekking was er ruimte voor afstandschoten, ook kregen zij geen grip op onze systemen en konden wij hieruit scoren. Naarmate de tijd wegtikte werdt de wedstrijd steeds fysieker. Hierdoor lieten wij ons niet gek maken en wisten zelfs 3 minuten voor tijd op 2 punten voorsprong te komen. Helaas hebben wij de laatste minuten slordig uitgespeeld en wist Artemis terug te komen.

In de laatste seconden kregen wij een penal mee om de punten naar ons toe te trekken. Helaas werdt deze aan de verkeerde kant van de lat gemikt en moesten we genoegen nemen met 1 punt.

Wij hebben 2 weken rust en reizen 9 maart af naar Arnhem.

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina