15-12-2019: Holten – LHC 2 (2e klasse)

Verslag LHC 2

Dit weekend stond de wedstrijd tegen Holten 1 op het programma. Na enig overleg met Holten hebben we de wedstrijd iets vervroegd zodat we allemaal de Oranje dames konden aanmoedigen.

Maar eerst was het aan ons de beurt om de punten te pakken. Het begin van de wedstrijd begonnen we goed en vol frisse moed met een kleine voorsprong. Echter duurde dit niet heel lang en kwam Holten gelijk met ons. Hier lieten ze het niet bij zitten en benutte hun kansen goed. Hier hadden wij meer last van en maakten de doelpunten niet. Zo gingen we de rust in met 16-7.

Anja gaf ons de opdracht om met en voor elkaar te vechten. De bal is rond en het eindsignaal heeft nog niet geklonken. In de tweede helft hadden we mooie aanvallen met snelheid. Toch kon Holten te makkelijk aan hun doelpunten komen en liepen ze uit tot een eindstand van 34-17. Gelukkig zijn de oranje dames wel wereldkampioen geworden dus dat is een kleine troost.

Bedankt voor jullie aanmoedigingen in het jaar 2019 en we zien iedereen graag in het nieuwe jaar weer op de tribune. Iedereen alvast fijne feestdagen en een gelukkig Nieuwjaar gewenst!

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina