13-10-2018: Artemis’15 – LHC (1e klasse)

Bron: www.hvlhc.nl

Zaterdag 13 oktober speelde Auto van Ewijk/LHC DS1 in Doetichem tegen Artemis ’15 DS1.  Auto van Ewijk/LHC is de competitie goed gestart met twee overwinningen. Het team wil dit graag voortzetten. In de voorbespreking vertelde trainer Laurens Beld dat dit een stugge ploeg zou zijn en dat wij ons daardoor niet mochten laten verrassen.

Het eerste kwartier werd duidelijk dat dit een lastige pot zou worden. Auto van Ewijk/LHC liet zich meetrekken in het trage spel van Artemis ’15. Zij speelden slim en probeerden de snelheid uit de wedstrijd te halen. Het ging gelijk op. De dames van Auto van Ewijk/LHC konden zich niet losmaken van Artemis ’15, beide teams kwamen tot scoren. Ruststand 9-10.

In de rust weer benadrukt dat Auto van Ewijk/LHC gebruik moet maken van haar kracht. En moet blijven vechten voor de overwinning. Voor ons stond alleen maar voorop dat de punten mee naar huis genomen zouden worden. De opstelling werd iets veranderd en dit zou een belangrijke rol gaan spelen in de tweede helft. De dekking stond goed en de aanval begon te lopen. Ook de snelheid kwam aan het eind van de tweede helft terug. Hierdoor konden de dames van Auto van Ewijk/LHC een kleine voorsprong pakken. Door goed verdedigend werk lukte het Artemis ’15 niet meer om tot scoren te komen. Auto van Ewijk/LHC heeft de zwaar bevochten wedstrijd gewonnen met 21-24.

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina