12-10-2019: Heeten – Nieuw Heeten (1e klasse)

Verslag Heeten

Gisteren hadden we een derby tegen Nieuw Heeten. We begonnen de wedstrijd goed. We stonden sterk in de dekking en in de aanval. We gingen met een voorsprong van 15-9 de rust in. Na de rust begon Nieuw Heeten anders te verdedigen waardoor wij niet helemaal in ons spel konden blijven. Onze voorsprong werd al gauw minder waardoor het verschil minimaal werd. Het laatste kwartier hebben we geknokt voor de punten en dat is ons gelukt!

Bedankt voor de support! We zien jullie graag over twee weken bij de wedstrijd tegen Dalfsen!

Verslag Nieuw Heeten

We hadden nog ruimte voor 2 punten! Het zijn er nul geworden. Na sterk spel van Heeten in de eerste helft gingen we rusten met 15-9. De tweede helft hielden we het vertrouwen en speelden we met meer overtuiging. Het werd nog spannend, maar helaas was de eindstand 26-25 en bleven de punten in Heeten. Hard gewerkt en vertrouwen gekweekt! We zien jullie over 2 weken weer thuis in de Belte tegen Haarle!